Hoge snelheid en betrouwbare stabiliteit

De digitale ontwikkelingen gaan snel tegenwoordig. Een snelle en betrouwbare internetverbinding wordt dus steeds belangrijker. Met glasvezel bent u verzekerd van een stabiele verbinding en kunt u altijd ongestoord werken. Henk Neulen van Buiting Staalbouw kan dit onderschrijven. ‘Storingen? Ik kan me het werkelijk niet herinneren. We zijn gewoon hartstikke tevreden met de betrouwbaarheid en de snelheid. Een goeie stabiele verbinding die ook nog eens heel veilig is.’

Lagere telefoonkosten door VoIP

Dankzij VoIP heeft u geen telefoonverbinding meer nodig. U bespaart daardoor flink op de telefoonkosten. Via glasvezel belt u snel, veilig en onbeperkt met uw klanten. En dat voor een vast bedrag per jaar en lage investeringskosten.

Werken vanuit huis

Thuis werken wordt leuk met een snelle internetverbinding. Met internet via glasvezel kunnen uw medewerkers ongestoord vanuit huis werken via een beveiligde VPN-verbinding. Dankzij de snelle en betrouwbare internetverbinding zijn u en uw medewerkers verzekerd van hoge up- en downloadsnelheden. En even overleggen via een conference call? Met glasvezel heeft u nooit meer last van haperingen.

Alarm- en betaalsystemen in uw bedrijfspand

Met glasvezel bent u verzekerd van een goede beveiliging van uw zakelijke bezittingen. Een goed alarmsysteem kan zonder problemen geïnstalleerd worden. Bij een poging tot inbraak wordt er via glasvezel snel een waarschuwing gestuurd naar de beveiliging. En maakt u gebruik van betalingssystemen zoals een pinapparaat? Betalingen via glasvezel verlopen razendsnel. Nooit meer lang wachten!

 • Lees het verhaal van
  Benieuwd naar het verhaal van Kees Smit en waarom glasvezel belangrijk is voor het bedrijf?
  Lees snel verder!
 • Ontdek de voordelen
  Glasvezel biedt vele voordelen. Ontdek ze allemaal!
  Meer informatie
 • Abonnementen vergelijken?
  Ga naar HelloWorld glasvezel.
  Vergelijk nu!

Neem contact met ons op!